Україна готова до інвестицій та має пропозиції для тих, хто готовий інвестувати у відбудову

Україна готова до інвестицій та має пропозиції для тих, хто готовий інвестувати у відбудову

Інвесторам доступні різноманітні стимули, спрямовані на залучення інвестицій у пріоритетні галузі економіки. Це, зокрема, спеціальний податковий режим для ІТ-індустрії, тимчасові податкові та митні пільги для інвестицій у виробництво електромобілів та літаків, фінансова підтримка для переробки сільськогосподарської продукції тощо.

Про це провідний експерт Управління залучення та супроводження інвестицій UkraineInvest Назар Когут розповів під час експортної конференції  “Курс на Схід. Сучасні тенденції та привабливі напрямки зовнішньої експансії в умовах геополітичної нестабільності”, яка відбулась м. Люблін (Польща). 

“UkraineInvest працює над тим, щоб діяльність інвесторів в Україні була комфортною. UkraineInvest, як уповноважена Урядом України Установа, надає інвесторам комплексну підтримку, тож запрошую польські компанії до співпраці. Україна цінує польську підтримку у відбудові. Ми чекаємо на ваші проєкти”, – сказав Назар Когут.

Конференція відкрила серію безкоштовних, проекспортних заходів в рамках місцевої програми «Платформа підтримки експорту Люблін», що координується Департаментом стратегії та обслуговування інвесторів Urząd Miasta Lublin. На заході також був презентований звіт в якому інвестиційна привабливість України посіла 3-тє місце. Документ підготовлений PFR TFI, PwC та KUKE та доступний за посиланням.

Мета заходу  – обмін інформацією щодо фінансування іноземних інвестицій, зниження експортних ризиків та інструментів підтримки польських експортерів, а також підготовки економічної місії інвесторів в Україну.

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.