UkraineInvest є партнером Mining Recovery Conference

UkraineInvest є партнером Mining Recovery Conference

Захід відбудеться 11 квітня в КВЦ «Парковий» та об’єднає інвесторів та постачальників технологій, надрокористувачів та землевласників, органи місцевого самоврядування та державної влади.

Добувна промисловість є одним з найбільших платників податків в бюджет України (8,9% до Зведеного бюджету України за січень-липень 2023 року). У сфері надрокористування спостерігається прорив у прозорості процедур, а від початку повномасштабного вторгнення рф в галузь прийшли нові інвестори. Mining Recovery Conference покликана підсвітити рішення, які допоможуть ефективно управляти видобутком корисних копалин будівельної групи та забезпечити стале виробництво будівельних матеріалів.

Начальник управління міжнародних відносин та комунікацій UkraineInvest Назарій Волянський модеруватиме секцію «Глобальні та локальні перспективи ринку будівельних корисних копалин».

Теми виступів:

  • ключові тренди добувної галузі та ринку будівельної сировини в Європі і в світі
  • тренди, законодавчі зміни та експортні можливості
  • технології, що змінюють галузь
  • які інновації суттєво вплинуть на надрокористування до 2030?
  • управління відходами добувної галузі відповідно до норм ЄС та Green Deal
  • застосування ESG принципів для добувної та будівельної галузей

Умови участі та реєстрація: bit.ly/mrc_2024

Програма: https://recoveryforum.in.ua/mining-recovery-
conference/programme

Організатор Mining Recovery Conference – ДП «Прем’єр Експо», відома своїм флагманським заходом ReBuild Ukraine в Варшаві та масштабними діловими виставками в Києві. Конференція відбувається за підтримки UkraineInvest, Національної асоціації добувної промисловості України та порталу NADRA.INFO

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.