UkraineInvest та ТОВ «Райдо Термінал» підписали меморандум про співпрацю

UkraineInvest та ТОВ «Райдо Термінал» підписали меморандум про співпрацю

Райдо Термінал запускає масштабний інвестиційний проєкт  – “Розвиток інфраструктури Морського торгівельного порту “Південний”. Напрямки інвестування – відновлення та побудова портової інфраструктури, закупівля сучасної перевалювальної техніки, запровадження сучасних методів ведення портової діяльності.  

Підтримка UkraineInvest, зокрема, полягатиме у

  • наданні  інформаційної, консультаційної та організаційної підтримки в процесі підготовки та реалізації проєкту;
  • інформуванні інвестора про особливості ведення інвестиційної діяльності та інвестиційні можливості в Україні;
  • консультуванні з питань підготовки та реалізації проєкту, зокрема щодо підготовки та подання заявки та інших документів, необхідних для отримання державної підтримки, передбаченої законом про державну підтримку інвестиційних проєктів зі значними інвестиціями;
  • сприянні ефективної взаємодії та узгодженню дій інвестора та органів державної влади шляхом підготовки відповідних звернень та запитів, а також організації необхідних зустрічей з посадовими особами;
  • наданні підтримки у вирішенні юридичних питань, що можуть виникати в процесі підготовки та реалізації проєкту.

Мета UkraineInvest  –  сприяння залученню іноземних інвестицій в економіку України, вдосконалення інвестиційного іміджу України, а також супроводження інвестиційних проєктів іноземних інвесторів в Україні. 

ТОВ «Райдо Термінал» надає повний комплекс логістичних послуг з перевалки вантажів у Морському торгівельному порту “Південний”. Найбільш запитуванні вантажі –  вугілля, руда, зернові. Діяльність та розвиток компанії Райдо Термінал – один із прикладів зацікавленості українського Уряду не тільки відновлювати експортний потенціал країни, а також залучати значні інвестиції у портову інфраструктуру одеського регіону.  

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.