UkraineInvest та міжнародна консалтингова компанія Miltton продовжують співпрацювати над залученням фінських інвестицій в економіку України

UkraineInvest та міжнародна консалтингова компанія Miltton продовжують співпрацювати над залученням фінських інвестицій в економіку України

Згідно домовленостей, підкріплених меморандумом, у партнерстві з Miltton ми 

  • інформуємо щодо перспективних галузей для інвестування;
  • надаємо практичні рекомендації щодо ведення бізнесу в Україні;
  • працюємо над удосконаленням законодавчої бази для інвестиційної діяльності в Україні;
  • доносимо інформацію про актуальні інвестиційні пропозиції до фінських інвесторів, зацікавлених у сприянні відновленню України, та здійснюємо підбір таких пропозицій на запит.

З боку UkraineInvest окремим напрямом є супроводження реалізації інвестиційних проєктів, надання підтримки іноземним інвесторам у вирішенні проблемних питань, що можуть виникати у процесі підготовки та реалізації ними інвестиційних проєктів в Україні.

Завдяки спільним зусиллям ми успішно сприяли проведенню результативних зустрічей між фінськими бізнес-делегаціями та представниками українського уряду. 

Фінляндія  проінвестувала в економіку України 1,918 млрд євро. Фінські компанії активно вивчають інвестиційні можливості в Україні, демонструючи свою відданість підтримці економічного зростання та розвитку України навіть у складні часи. 

Miltton є надійним партнером для понад 1000 північноєвропейських компаній. Для багатьох із них участь у процесі відновлення України є одним із пріоритетів. Частина компаній вже представлена на українському ринку і прагне розширювати свої активності. 

Співпраця UkraineInvest та Miltton відкриває конкретні механізми, підкріплені комплексним аналізом і глибоким розумінням ситуації на місцях.

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.