UkraineInvest та Глобальний договір ООН в Україні підписали Меморандум про співпрацю

UkraineInvest та Глобальний договір ООН в Україні підписали Меморандум про співпрацю

Разом ми працюватимемо над покращенням інвестиційного іміджу України та сприянням залученню інвестицій в нашу економіку.

Партнерство дозволить нам взаємодіяти у сферах:
– промоції інвестиційних можливостей;
– обміну інформацією щодо інвестування та ведення бізнесу;
– обміну інвестиційними можливостями, що є найбільш актуальними для післявоєнної відбудови України.

В рамках партнерства UkraineInvest також буде підтримувати такі проєкти ГД ООН в Україні:
– Ukraine Business Compact, ініціативу, що об’єднує провідні міжнародні компанії, які підтримують відновлення та відбудову України і планують долучитися до торгівлі та інвестицій;
– Ukraine Energy Initiative, коаліцію міжнародних зацікавлених сторін, які прагнуть прискорити відновлення та розвиток українського енергетичного сектору.

Глобальний договір ООН в Україні є діалоговою та навчальною платформою з досягнення сталого розвитку для інвесторів, бізнесу, громадянського суспільства, трудових організацій, органів місцевого самоврядування та уряду. Це українська мережа найбільшої у світі спільноти відповідальних бізнесів.

Глобальний договір ООН в Україні – особлива ініціатива Генерального секретаря ООН, місією якої є заклик компанії до вибудови своєї діяльності та стратегії з урахуванням Цілей сталого розвитку та на основі 10 Принципів у галузі прав людини, трудових відносин, захисту довкілля і боротьби з корупцією. Організація налічує 24 тис. учасників у 167 країнах світу. Українська мережа має 142 учасники.

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.