UkraineInvest став партнером заходу, присвяченому розвитку електромобільності в Україні

UkraineInvest став партнером заходу, присвяченому розвитку електромобільності в Україні

Український електромобільний ринок стрімко розвивається – за останні 10 років загальна кількість електрокарів сягнула 100 000. За даними Укравтопром, частка електромобілів серед всіх імпортованих авто становить 18% і наздоганяє дизельні автівки (23%). Разом iз кількістю електричних авто, зростає і кількість швидкісних зарядних станцій.

Про це головний радник виконавчого директора UkraineInvest Марина Китіна сказала під час конференції “Електроспектива – 2024. Марина презентувала аналітику зростання електромобільності в Україні, а також виступила співорганізатором і ведучою заходу, що проходив в UNIT.City.

Учасники заходу також:

  • поділились досвідом користування електрокарами в епоху блекаутів
  • обговорили кроки, що вживаються владою та громадськими обʼєднаннями для стимулювання переходу до електромобільності
  • дізнались про розвиток зарядної інфраструктури
  • обміркували бенефіти, які отримують власники електрокарів
  • дізнались де і як ремонтувати електромобілі
  • познайомились з усіма дилерами України

Участь у панелях взяли представники законодавчої та виконавчої влади, громадських обʼєднань, асоціацій, операторів та виробників електрозарядних станцій, дилери авто, представники станцій технічного обслуговування.

Окрім потужних панельних дискусій для відвідувачів працювала найбільша виставка електромобільності, де представили понад 30 електрокарів, серед яких були унікальні екземпляри.

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.