Виконавчий директор UkraineInvest зустрілвся з керівниками заводу «Барлінек Інвест» та підприємства «Аграна Фрут Україна»


Виконавчий директор UkraineInvest зустрівся з керівниками заводу «Барлінек Інвест» та підприємства «Аграна Фрут Україна»

Виконавчий директор UkraineInvest Sergiy Tsivkach та інвестиційна радниця Oksana Tkachuk, яка відповідає за координацію роботи в центральному регіоні та сектор сільського господарства і харчової промисловості в UkraineInvest, перебувають з робочою поїздкою у Вінницькій області. У ході візиту вони зустрілися з керівниками заводу з виробництва паркетної дошки «Барлінек Інвест» та підприємства з виробництва фруктів і ягід «Аграна Фрут Україна».
ТОВ «Барлінек Інвест» працює у Вінниці з 2007 року і входить до складу групи Barlinek Group – провідного лідера з виробництва натуральної тришарової паркетної дошки, яка постачається до 55 країн, та біопалива пелет. Варто наголосити, що фірма Барлінек надає великого значення еко-технологіям та є ініціатором великої кількості програм, які пов’язані з охороною природного середовища.


ТОВ «Аграна Фрут» успішно розвиває своє виробництво на ринку України вже більше 20 років, ставши флагманом з переробки фруктів та ягід. На сьогодні компанія включає в себе повний цикл робіт: від заготовки сировини до переробки та випуску готової продукції, третину якої експортують до Європи, Америки та Австралії.


Як наголосив Сергій Цівкач, робота цих компаній у регіоні є прикладом ефективної співпраці інвесторів із місцевою владою, і є важливою для розвитку економіки країни. Сторони домовились про подальшу співпрацю та окреслили потенційний план розвитку проєктів за участі UkraineInvest.

Слідкуйте за новинами на наших сторінках у соціальних мережах Facebook, Twitter, LinkedIn, або YouTube .