UkraineInvest та ФДМУ уклали меморандум


UkraineInvest та ФДМУ уклали меморандум

UkraineInvest та Фонд державного майна України продовжать співробітництво у сфері залучення інвестицій в економіку України, уклавши меморандум про співпрацю.

Документ підписали Виконавчий директор UkraineInvest Сергій Цівкач та Голова Фонду державного майна України Дмитро Сенниченко під час прес конференції у Києві.

“UkraineInvest та Фонд державного майна України уже мають синергію у співпраці. Одним з найбільш дієвих інструментів для промоції інвестиційного потенціалу України та приватизації став UkraineInvest Guide, аналітичне видання, що містить актуальну інформацію про інвестиційний потенціал України, зміни в регуляторній політиці та, зокрема, дані про 26 об’єктів приватизації. Ми вже спостерігаємо значний інтерес інвесторів та очікуємо на його підвищення після розблокування великої приватизації”, зазначив Виконавчий директор UkraineInvest Сергій Цівкач.

“Наші організації об’єднали зусилля задля якісної промоції об’єктів приватизації. Підписання меморандуму стане наступним кроком у розбудові ефективної взаємодії”, підкреслив Голова Фонду державного майна України Дмитро Сенниченко. 

Меморандум між UkraineInvest та Фондом Державного майна України передбачає взаємодію у сфері  залучення недержавних інвестицій в об’єкти державного сектора економіки України; створення сприятливих умов для залучення інвестицій в економіку України, зокрема шляхом підготовки пропозицій щодо внесення змін до нормативно-правових актів у сфері приватизації, оренди, використання та відчуження державного майна, демонополізації економіки, посилення конкуренції, а також пропозицій щодо формування інвестиційної політики.

Слідкуйте за новинами на наших сторінках у соціальних мережах Facebook, Twitter, LinkedIn, або YouTube .