Щотижневий дайджест новин про інвестиції та розвиток бізнесу в Україні від UkraineInvest

Щотижневий дайджест новин про інвестиції та розвиток бізнесу в Україні від UkraineInvest

Прем’єр-міністр України під час Форуму партнерства США-Україна закликав американський бізнес інвестувати в українську економіку.
Денис Шмигаль також розповів про шість найбільш перспективних сфер для американських інвестицій в Україні. Це енергетика, оборонна промисловість, аграрний сектор, критична сировина, ІТ, а також будівництво.
https://t.ly/pivuC


За супроводу UkraineInvest німецька компанія ArcelorMittal Construction реалізує в Україні великий інвестиційний проєкт обсягом 40 млн євро.
Інвестиції спрямовані на підтримку зусиль з відновлення України під час і після війни і супроводжуватимуться створенням понад 100 нових робочих місць у Київській області.
https://t.ly/V6TZw

Гайд інвестора із значними інвестиціями перекладено польською мовою.
Гайд інвестора із значними інвестиціями – довідник для підприємців, котрі готові реалізувати в Україні інвестиційні проєкти вартістю від 12 млн євро.
https://t.ly/sA4bw


Галузевий форум FIT for Ukraine Буковина: Переробка фруктів та овочів у Чернівцях продемонстрував інвестиційний потенціал регіону.
Форум організували UkraineInvest спільно з Чернівецькою ОВА та Проєктом USAID «Інвестиції для стійкості бізнесу» в рамках серії галузевих аналітичних заходів для бізнесів, зацікавлених у відновленні України FIT for Ukraine.
https://t.ly/TBYM_


Данія виділяє 300 млн крон для підтримки бізнес-проєктів своїх компаній в Україні.
Уряд Данії виділяє додаткові кошти для Дансько-українського фонду, який сприяє залученню інвестицій з боку данських компаній в Україну.
https://t.ly/AyLX0

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.