Щотижневий дайджест новин про інвестиції та розвиток бізнесу в Україні від UkraineInvest

Щотижневий дайджест новин про інвестиції та розвиток бізнесу в Україні від UkraineInvest

Кабінет Міністрів України оприлюднив оновлену методологію розрахунку державної підтримки інвестпроєктів із значними інвестиціями.
Документом передбачається, що загальний обсяг державної підтримки, встановлений у спеціальному інвестиційному договорі, не повинен перевищувати 30% планового обсягу значних інвестицій за інвестпроєктом.
https://rb.gy/iwdznp

Фінансування для приватного сектору від British International Investment стане доступним з квітня – Міністерство економіки України.
BII заявили про загальний ліміт до 250 мільйонів фунтів стерлінгів для фінансування приватного сектора в Україні. Ці кошти стануть доступні через платформу спільного інвестування (Сo-Іnvestment Platform) через залучення партнерських фінансових організацій в Україні.
https://t.ly/mtZiY

Індустріальний парк “СМАРТ ТЕХ ІНДАСТРІ” на Полтавщині включено до Реєстру індустріальних парків.
Відповідно до укладеного з американськими інвесторами меморандуму, в облаштування інфраструктури парку планується інвестувати 7 млн дол. США, в будівництво об’єктів парку – 20 млн дол. США.
https://t.ly/OYcdh

Німецький інвестор купує родовище бурштину на Рівненщині.
Ліцензію на видобуток бурштину на ділянці «Крючкова» площею майже 40 га купило ТОВ «Полісся Природ Ресурс» за 3,48 млн грн.
https://t.ly/Zo2AD

У Нововолинську в індустріальному парку NOVO проєктується «холодний» логістичний термінал.
Площа логістичного терміналу холодного зберігання, в якому також проводитиметься оброблення вантажів, становитиме 23 300 кв. м, орієнтовна вартість будівництва й запуску всього проєкту – 25 мільйонів євро.
https://tinyurl.com/423yepxd

Brave1 виділив 3 млн доларів США на оборонні інновації.
Кластер профінансував 173 гранти на розробку технологій, які підсилюють військових.
https://t.ly/I242Y

EU4Business надає гранти у розмірі 15 000 євро на підтримку бізнесу.
Стартував відбір проєктів на грантову програму від Мінцифри та EU4Business. Учасники отримають кошти на відновлення та розвиток власного бізнесу. Загальна сума – 300 000 євро, кожен – до 15 000 євро.
https://t.ly/IXeWQ

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.