Польські компанії цікавляться веденням бізнесу в Україні навіть у такий непростий час

Польські компанії цікавляться веденням бізнесу в Україні навіть у такий непростий час

UkraineInvest у співпраці з Спілкою підприємців та роботодавців Польщі та Business for Ukraine Center оновили перекладені польською мовою Ukrainelnvest Guide: Відбудова України з приватним сектором та Огляд актуальних правил оподаткування в Україні.

Оновлення відображають останні тенденції, забезпечуючи доступ до найсвіжішої та найбільш повної інформації для прийняття інвестиційних рішень.

Ukrainelnvest Guide: Відбудова України з приватним сектором – універсальний довідник для інвестора, котрий розглядає Україну як напрямок інвестування. Посібник оновлено відповідно до актуальних макроекономічних показників. Оновлення підкреслюють, що економіка України досягла стабілізації та демонструє поступове зростання. Крім того, 

  • переглянуто оцінку збитків, понесених Україною під час повномасштабного вторгнення росії, у відповідності до результатів дослідження RDNA3;
  • актуалізовано інформацію щодо страхування інвестицій, торговельного балансу та логістичних шляхів.

Посібник також містить інформацію про інвестиційний профіль України, фінансові стимули, бізнес-можливості, а також аналітичні дані з різних галузей економіки.

Огляд актуальних правил оподаткування ФОП в Україні, в залежності від обраної системи оподаткування та групи, містить вичерпну інформацію щодо того, що  потрібно знати іноземцю, аби відкрити ФОП в Україні.  

Гайди можна знайти за посиланнями: 

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.