ОЕСР допоможе Україні з бенчмаркінгом інвестиційних стимулів відповідно до найкращих світових практик

ОЕСР допоможе Україні з бенчмаркінгом інвестиційних стимулів відповідно до найкращих світових практик

Йдеться про аналіз інвестиційних стимулів та впорядкування регуляторного середовища, пов’язаного з інвестиціями.

Мінекономіки виступатиме координатором зазначеної співпраці та проведення відповідної роботи в рамках цього проєкту. Сторони домовились зосередитись на двох основних напрямках роботи з розбудови інвестиційного потенціалу:
розробка та впровадження політики стимулювання інвестицій, що відповідає кращим практикам та рекомендаціям ОЕСР;
сприяння інвестиціям, у тому числі шляхом покращення та оптимізації регуляторного середовища для інвестицій на національному та регіональному рівнях.

«Ми надзвичайно цінуємо співпрацю з комітетами та робочими групами OECP, зокрема Інвестиційним комітетом, відділом експортних кредитів, а також органами, відповідальними за корпоративне управління та державні закупівлі та щиро дякуємо за започатковану роботу щодо розвитку потенціалу для розробки ефективної політики стимулювання інвестицій та покращення регуляторного середовища і сподіваємось на подальшу плідну співпрацю», – наголосив заступник Міністра економіки України Володимир Кузьо.

UkraineInvest долучився до обговорення шляхів удосконалення та впорядкування регуляторного середовища, пов’язаного з інвестиціями. Наша команда продовжить співпрацювати з Мінекономіки в проведенні розробки нових політик стимулювання та залучення іноземних і приватних інвестицій в розбудову та відновлення України.

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.