На запрошення CEMARK, а CRH company, команда UkraineInvest відвідала новий комплекс для відвантаження цементу у Київській області

На запрошення CEMARK, а CRH company, команда UkraineInvest відвідала новий комплекс для відвантаження цементу у Київській області

Ми ознайомилися з сучасними технологіями, які використовувалися під час будівництва, обговорили можливості розширення співпраці та допомоги UkraineInvest в подальшій реалізації інвестиційних планів компанії в Україні.

Комплекс європейського зразка дозволяє приймати залізницею, зберігати і відвантажувати цемент автомобільним транспортом та має автоматизовану лінію пакування та палетизації.

Сучасний логістичний вузол створює 80 робочих місць, а його потужностей вистачає, щоб значно покращити забезпечення потреби у цементі в Києві, центральному та північному регіонах України.

CEMARK є частиною групи компаній CRH в Україні, яка налічує понад 3100 заводів у 29 країнах світу на різних континентах. Компанія працює в Україні з 1999 року. UkraineInvest супроводжує компанію з 2020 року. За цей час нашою командою міжнародному інвестору було надано сприяння з низки питань.

CEMARK вдячна UkraineInvest за співпрацю, яку планує розширити новими інвестиційними проєктами. Деталі – згодом.

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.