М10 Lviv Industrial Park отримав орендаря

М10 Lviv Industrial Park отримав орендаря

Першу чергу сучасного логістичного комплексу, який розбудовується інвестиційною компанією Dragon Capital, орендуватиме мережа магазинів «Аврора».

Індустріальний парк розташований у промисловій зоні Львова Рясне-2, за 60 км від КПП «Краківець» на кордоні з Польщею. Його територія охоплює площу 23,5 га і складається з шести ділянок.
Подальший розвиток індустріального парку передбачає будівництво ще п’яти черг у вигляді сучасних логістичних та виробничих комплексів у форматі build-to-suit (проєктування та будівництво об’єкта під замовника). Забудовник надає можливість розробки індивідуального проєкту, забезпечує високу швидкість будівництва та підключення до мереж, організовує спільну інфраструктуру для усіх резидентів індустріального парку.

Очікується, що проєкт

підсилить інфраструктурну спроможність України та економічний ландшафт Львівщини;
створить робочі місця і сприятиме залученню додаткових інвестицій в країну.

European Bank for Reconstruction and Development (EBRD) вже інвестував у М10 Lviv Industrial Park 5,5 млн доларів США, загальний обсяг інвестицій організації становитиме до 24,5 млн доларів США. Міжнародне агентство з гарантування інвестицій Cвітового банку MIGA надало М10 Lviv Industrial Park гарантію на 10 років. Гарантія на суму інвестицій у розмірі 9,2 млн доларів США покриває ризики фізичного руйнування обʼєкту внаслідок ворожих обстрілів та/або втрати контролю над ним.

Залученість цих організацій додатково підвищує довіру до проєкту місцевих партнерів, та є сигналом про стійкість української економіки, незважаючи на воєнний стан.

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.