Команда UkraineInvest напрацювала портфель з інвестиційних проєктів зарубіжних і національних інвесторів, що бажають інвестувати в економіку України 1,8 млрд євро

Команда UkraineInvest напрацювала портфель з інвестиційних проєктів зарубіжних і національних інвесторів, що бажають інвестувати в економіку України 1,8 млрд євро

UkraineInvest відкритий для співпраці не лише з іноземним, а й з національним інвестором та надає постійну консультативну, юридичну, аналітичну та інформаційну підтримку компаніям, що працюють в Україні. 

На цьому в.о. виконавчого директора UkraineInvest наголосив під час панельної дискусії “Стратегія розвитку економіки. Що пропонує держава і що потрібно бізнесу” на Mind Invest Summit.

Олександр Мельниченко розповів про конкретні інвестиційні стимули, які пропонує український Уряд для заохочення інвестицій та пояснив, як інвестори можуть ними скористатися. Під час свого виступу в.о. виконавчого директора UkraineInvest закликав бізнес залучатися до інвестування в будівельну та переробну промисловість, логістику і транспорт, охорону здоров’я, електронні комунікації та науково-технічну діяльність.

Йшлося також про:

  • перспективи значних інвестицій в Україну під час повномасштабного вторгнення рф;
  • зміни, що були внесені до законодавчої та нормативно-правової бази України щоб полегшити вихід на ринок для іноземних та національних інвесторів;
  • покроковий гайд дій інвесторів із значними інвестиціями.

“Фактично вся вітчизняна економіка і погляд керівництва держави сьогодні зосереджені, в тому числі, щоб відбудова України відбулась. UkraineInvest, у синергії з Кабінетом Міністрів України та Міністерством економіки України, створює для цього відповідні умови.  Погляди та підходи інвестора повинні бути підтримані не лише державною владою, але й бізнесом, а ще – суспільством, адже саме з інвестиціями в різноманітні економічні сфери ми відбудуємо Україну,  з інвестиціями нам відкрита дорога в майбутнє” , – підкреслив Олександр Мельниченко.

Mind Invest Summit – з’їзд інвесторів, що вже інвестують або планують інвестувати в Україну. Мета заходу – стати єдиним майданчиком спілкування та пошуку можливостей для інвестицій в Україні. З’їзд об’єднав іноземних інвесторів, урядовців, представників великого, середнього та малого бізнесу які вірять у перемогу України, розвивають бізнес і планують будувати нові проєкти.

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.