Відбувся захід «Поглиблення регіонального партнерства у сфері залучення та супроводження інвестицій»


Відбувся захід «Поглиблення регіонального партнерства у сфері залучення та супроводження інвестицій»

Понад 150 представників агенцій регіонального розвитку та місцевого самоврядування, відповідальні за інвестиційну діяльність в регіонах України, взяли участь в онлайн-заході «Поглиблення регіонального партнерства у сфері залучення та супроводження інвестицій».
Із вітальним словом до учасників заходу звернувся Міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов. Він представив переваги закону про «інвест-нянь» та наголосив на важливості координації роботи з регіонами.


Виконавчий директор UkraineInvest Сергій Цівкач презентував програму «MAKE in UA», що спрямована на залучення інвестицій у виробничий сектор економіки України. За його словами, програма передбачає напрацювання таргетованих пропозицій для інвесторів та формування виробничих майданчиків в регіонах України.


«Необхідним є забезпечення функціонування постійної платформи для комунікації та обміну інформацією між UkraineInvest та регіональними стейкхолдерами задля ефективної взаємодії у сфері залучення та супроводження інвестицій. Переконаний, що впровадження програми «MAKE in UA» сприятиме розвитку України в якості європейського виробничого хабу», – наголосив Сергій Цівкач.
Керівниця Управління залучення та супроводження інвестицій UkraineInvest Оксана Ткачук розповіла про практичні аспекти співпраці регіонів з UkraineInvest для генерування конкретних інвестиційних пропозицій.