UkraineInvest посилює співпрацю з українською діаспорою та міжнародними організаціями


UkraineInvest посилює співпрацю з українською діаспорою та міжнародними організаціями

UkraineInvest посилює співпрацю з українською діаспорою та міжнародними організаціями для підвищення обізнаності світової спільноти про інвестиційний потенціал України.
Сьогодні виконавчий директор UkraineInvest Сергій Цівкач взяв участь у вебінарі щодо налагодження комунікацій та посиленні ролі бізнесу в представленні економічних інтересів України на міжнародній арені.

Під час виступу він презентував механізми активізації діяльності UkraineInvest з діаспорою, міжнародною інвестиційною спільнотою та бізнес-асоціаціями для просування іміджу України у світі. Однією зі сфер співпраці з діаспорою може стати двостороння програма виробничого партнерства «Make in UA», метою якої є залучення інвестицій у виробничий сектор економіки України.
З 2016 року UkraineInvest допоміг розблокувати понад 4 млрд доларів США прямих іноземних інвестицій.


UkraineInvest організовує та бере активну участь у міжнародних заходах, метою яких є інформування іноземних партнерів про інвестиційний потенціал України.


Цього року з ініціативи UkraineInvest було розпочато серію міжнародних конференцій UkraineInvest Talks, які вже успішно пройшли у Києві, Дніпрі, Вільнюсі, Вінниці та Рівному, зібравши понад 11 тисяч онлайн та офлайн учасників із більш ніж 80 країн світу.

Слідкуйте за новинами на сторінках у Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube .