До кінця року UkraineInvest планує підписання інвестиційних угод на суму 300+ млн доларів США


До кінця року UkraineInvest планує підписання інвестиційних угод на суму 300+ млн доларів США

Кабінет Міністрів України ухвалив усі підзаконні акти, необхідні для практичної реалізації Закону України «Про державну підтримку інвестиційних проектів із значними інвестиціями в Україні».


«Це ще один крок на шляху до запровадження інвестиційних стимулів для інвесторів, які прагнуть реалізовувати в Україні проекти зі значними інвестиціями. Підзаконні акти дозволяють уже розпочати процедуру підготовки та подання заявки до Мінекономіки для отримання державної підтримки», – заявив виконавчий директор UkraineInvest Сергій Цівкач під час зустрічі із президентами регіональних торгово-промислових палат України, на якій презентували затверджений пакет підзаконних актів.


У зустрічі також взяли участь начальник Управління залучення та супроводження інвестицій UkraineInvest Oksana Tkachuk та начальник Управління з правових питань та регуляторної підтримки UkraineInvest Yevhenii Shakotko, які більш детально пояснили деталі процесу подачі заявок та вимоги до заявників.


Відзначимо, що з моменту прийняття закону про інвестиційні стимули, UkraineInvest вже отримав 26 попередніх заявок від потенційних інвесторів на загальну суму 1,9 млрд доларів США.

UkraineInvest також розробляє концепцію «Україна – виробничий хаб Європи» (“Made in UA”), згідно якої завдяки своєму географічному положенню, кваліфікованій робочій силі та розгалуженій транспортній інфраструктурі Україна стає одним із нових виробничих центрів європейського регіону.


«У цьому контексті важливою є робота із регіональними ТПП, адже найкраща промоція нашої країни у світі – це успішний діючий український виробник», – наголосив Сергій Цівкач.

Слідкуйте за новинами на наших сторінках у соціальних мережах Facebook, Twitter, LinkedIn, або YouTube .