Завод «Єврокар» відновлює виробництво автомобілів в Україні


Завод «Єврокар» відновлює виробництво автомобілів в Україні

Завод «Єврокар», офіційний дистриб’ютор автомобілів ŠKODA в Україні, з червня поточного року відновить виробництво автомобілів ŠKODA, яке призупинено з початком військової агресії росії в Україні, зазначили в компанії.

Зараз відбувається відновлення прийому замовлень. Ціни та комплектації доступних для замовлення автомобілів розміщені на сайті дистриб’ютора, а офіційний термін поставки – до 280 днів. Проте фактично термін доставки залежатиме від кількості замовлень у черзі і може бути меншим.

Для придбання також доступні автомобілі на складі, які були до 24 лютого. Завод «Єврокар», який розташований в селі Соломоново Закарпатської області, розпочав випуск автомобілів у 2001 році, інвестиції у створення заводу склали $250 млн. Були створені потужності для дрібновузлового складання автомобілів і зведені будівлі зварювального та фарбувального цехів. Під час війни завод працює як гуманітарний логістичний хаб, а також центр допомоги співробітникам із залученням зовнішньої підтримки мережі контактів іноземних партнерів.