Очікується, що проєкт 

У 2023 році ЄБРР  інвестував у М10 Lviv Industrial Park 5,5 млн доларів США,  загальний обсяг інвестицій організації становитиме до 24,5 млн. Також Міжнародне агентство з гарантування інвестицій Світового банку (MIGA) застрахувало проєкт від військових ризиків на 10 років на суму інвестицій у розмірі 9,2 млн доларів США.Залученість цих організацій додатково підвищує довіру до проєкту місцевих партнерів, та є сигналом про стійкість української економіки, незважаючи на воєнний стан.

Перша черга індустріального комплексу має площу 14 400 кв.м. Статус індустріального парку надає його резидентам можливість отримати особливі преференції у вигляді податкових пільг, а сертифікація за міжнародними стандартами зеленого будівництва BREEAM підтвердить енергоефективність, економічність та екологічність будівлі.

М10 Lviv Industrial Park – новий індустріальний парк, розташований у промисловій зоні Львова Рясне-2, на трасі М10, на відстані 60 км від КПП «Краковець» на кордоні з Польщею. Територія парку охоплює площу 23,5 га та складається із 6 ділянок, спланованих під складські та виробничі приміщення загальною площею 140 тис. кв.м. Власна керуюча компанія Dragon Capital Property Management забезпечує централізоване обслуговування об’єктів інфраструктури та охорону парку. Подальший розвиток індустріального парку передбачає будівництво складських комплексів у форматі build-to-suit (проєктування та будівництво об’єкта під замовника).