Директор UkraineInvest взяв участь у бізнес-заході “Hyperloop 3.0”


Директор UkraineInvest взяв участь у бізнес-заході “Hyperloop 3.0”

«UkraineInvest активно співпрацює із бізнес-асоціаціями в Україні та світі. Ключовим показником для іноземного інвестора є те, як працює місцевий бізнес та міжнародні компанії в нашій країні. Дуже важливо продемонструвати успішний вітчизняний досвід, щоб залучити інвестиції в країну, тому UkraineInvest є надійним партнером місцевого бізнесу та виконавцем представлення інтересів перед державою», – зазначив виконавчий директор UkraineInvest Sergiy Tsivkach під час панельної дискусії «Бізнес-клуби та асоціації – реальні драйвери українського бізнесу або сучасний діловий статус».


На бізнес-заході Hyperloop 3.0, організованому Biosphere Corporation в рамках Leopolis Jazz Fest, спікери обговорили, як асоціації допомагають бізнесу протягом пандемії, і як ефективна взаємодія держави та бізнес-асоціацій сприяє залученню інвестицій в Україну.


За словами Сергія Цівкача, UkraineInvest реагує на зацікавленість потенційних інвесторів і проактивно залучає бізнес до співпраці задля покращення інвестиційної привабливості України.

Stay tuned and follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube for more updates.