Астарта збудує лінію глибокої переробки сої за 50 млн.
Це новий інвестиційний проєкт, в рамках якого буде побудована нова технологічна лінія поглибленої переробки сої. Її потужність складе до 100 тис. тонн соєвого протеїнового концентрату в рік.
Інноваційна для України технологія передбачає виробництво соєвого протеїнового концентрату (СПК) з негранульованого соєвого шроту методом екстракції з використанням водно-спиртового розчину.
Соєвий концентрат використовується в якості високоякісної кормової добавки для всіх видів тварин, птиці, риби.
Про це під час форуму «FIT for Ukraine: АГРОПЕРЕРОБКА» повідомив директор з переробки продуктів сільськогосподарського виробництва Astarta-Kyiv Євген Садовий.
Відео виступу дивіться англійською та українською мовами, лінк у коментарі під дописом.
«Астарта-Київ» — вертикально інтегрований агропромисловий холдинг, основними напрямками бізнесу якого є виробництво цукру та супутньої продукції, зернових і олійних культур, молока і м’яса, а також переробка сої і виробництво біогазу.
Дивіться відео за посиланням: https://youtu.be/0mV6hTg3-bs
Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube .