“Астарта збудує лінію глибокої переробки сої за 50 млн” – повідомив директор з переробки продуктів сільськогосподарського виробництва Astarta-Kyiv Євген Садовий, під час форуму «FIT for Ukraine: АГРОПЕРЕРОБКА»


“Астарта збудує лінію глибокої переробки сої за 50 млн” – повідомив директор з переробки продуктів сільськогосподарського виробництва Astarta-Kyiv Євген Садовий, під час форуму «FIT for Ukraine: АГРОПЕРЕРОБКА»

Астарта збудує лінію глибокої переробки сої за 50 млн.

Це новий інвестиційний проєкт, в рамках якого буде побудована нова технологічна лінія поглибленої переробки сої. Її потужність складе до 100 тис. тонн соєвого протеїнового концентрату в рік.

Інноваційна для України технологія передбачає виробництво соєвого протеїнового концентрату (СПК) з негранульованого соєвого шроту методом екстракції з використанням водно-спиртового розчину.

Соєвий концентрат використовується в якості високоякісної кормової добавки для всіх видів тварин, птиці, риби.

Про це під час форуму «FIT for Ukraine: АГРОПЕРЕРОБКА» повідомив директор з переробки продуктів сільськогосподарського виробництва Astarta-Kyiv Євген Садовий.

Відео виступу дивіться англійською та українською мовами, лінк у коментарі під дописом.

«Астарта-Київ» — вертикально інтегрований агропромисловий холдинг, основними напрямками бізнесу якого є виробництво цукру та супутньої продукції, зернових і олійних культур, молока і м’яса, а також переробка сої і виробництво біогазу.

Дивіться відео за посиланням: https://youtu.be/0mV6hTg3-bs

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube .