Philip Morris International оголосила про низку кроків, здійснених у процесі виходу з ринку росії


Philip Morris International оголосила про низку кроків, здійснених у процесі виходу з ринку росії

Один із найбільших виробників тютюнових виробів у світі – компанія Philip Morris International – оголосила про низку кроків, здійснених у процесі виходу з ринку росії. Зокрема, компанією скорочено портфель сигаретних марок, представлених на ринку, та обсяги виробництва відповідно. Також повністю зупинена маркетингова діяльність в країні та скасовано запуски нових продуктів, запланованих на 2022 рік (детальніше https://bit.ly/3qxZso8).


«Наші клієнти Phillip Morris International, як і низка інших відомих міжнародних брендів, оголосили про призупинення інвестиційних планів та зменшення ділової активності в росії. Маємо надію, що наступний крок – повне припинення будь-якої економічної діяльності в країні-агресорі, що не визнає норми міжнародного права та вважає за належне застосовувати зброю навіть проти мирного населення», – зазначив виконавчий директор UkraineInvest Сергій Цівкач.


Відзначимо, що наразі команда UkraineInvest працює з компаніями, що прийняли рішення про повний вихід з росії, пропонучи їм виробничі площадки та необхідну підтримку для релокації в Україну.