UkraineInvest активно працює з китайським бізнесом


UkraineInvest активно працює з китайським бізнесом

UkraineInvest активно працює з китайським бізнесом.
Про це сказав виконавчий директор UkraineInvest Sergiy Tsivkach, виступаючи на онлайн-конференції «Перспективи розвитку торгово-економічних відносин між провінцією Хенань та Україною: новий час – нові можливості».


Сергій Цівкач наголосив, що UkraineInvest має успішний досвід роботи з китайськими компаніями в Україні, і прагне до розширення взаємодії з китайським бізнесом. За його словами, сьогодні установа працює над низкою проектів спільно з китайськими партнерами.
Також керівник UkraineInvest запропонував китайському бізнесу більш уважно придивитись до питання розміщення підприємств на території України. Він звернув увагу, що один з найбільших ринків збуту – ЄС, знаходиться поряд, а це означає значну економію коштів на логістиці.


Розповідаючи про можливості UkraineInvest, Сергій Цівкач закликав китайський бізнес звертатись до установи для супроводження їх інвестиційних проектів в Україні.
У 2020 році імпорт з Піднебесної склав 8,3 мільярда доларів. У той же час до Китаю було експортовано товарів на суму 7,1 млрд.дол. США.