Україна трансформує своє законодавство, щоб інвестори мали змогу ще до нашої перемоги вкладати гроші в українську економіку

Україна трансформує своє законодавство, щоб інвестори мали змогу ще до нашої перемоги вкладати гроші в українську економіку

Про це народний депутат України, голова Наглядової ради UkraineInvest Давид Арахамія сказав у Афінах під час Конференції з питань відновлення України.

Він закликав грецький бізнес інвестувати в проєкти в Україні.

“В Україні створюються сприятливі умови для інвесторів, діє спеціальний закон, який надає преференції значним інвестиціям, тож якщо ви інвестуєте в певні сектори, то фактично можете домовитися з урядом про особливі умови для ваших контрактів. Наша держава врешті-решт переможе й буде велика відбудова, до того ж ми станемо частиною ЄС. Кожен долар, проінвестований сьогодні, після перемоги перетвориться в 3, а після приєднання України до ЄС – в  5 доларів”, – зазначив Давид Арахамія.

Організатор Конференції – Міністерство закордонних справ Грецької Республіки.

Основна мета заходу – обговорити стратегії та проекти, спрямовані на забезпечення сталого розвитку та підтримку української економіки, зокрема у сфері будівництва, транспорту/логістики, енергетики, ІТ, стартапів та охорони здоров’я.

До обговорення були залучені високопосадовці Європейської Комісії та Уряду України, експерти важливих багатосторонніх банків розвитку, а також представники профільних грецьких та українських бізнес-організацій.

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.