Заступник Виконавчого директора UkraineInvest виступив на відкритті V Міжнародного форуму інтеграції та кооперації «InCo Forum – 2021»


Заступник Виконавчого директора UkraineInvest виступив на відкритті V Міжнародного форуму інтеграції та кооперації «InCo Forum – 2021»

Заступник Виконавчого директора UkraineInvest Євгеній Шакотько виступив на відкритті V Міжнародного форуму інтеграції та кооперації «InCo Forum – 2021». Захід, організований  Запорізькою обласною державною адміністрацією та Запорізькою торгово-промисловою палатою, зібрав представників влади, дипкорпусу та бізнес-спільноти задля обговорення розвитку інвестиційної привабливості Запорізької області. 


З 2016 року форум слугує ефективним майданчиком для висвітлення шляхів інноваційного розвитку регіону та презентації економічного потенціалу Запорізької області, а також вивчення міжнародного досвіду. 

Євгеній Шакотько зауважив, що популяризація інвестиційного потенціалу регіонів України та промоція їх сильних сторін є пріоритетним напрямком роботи UkraineInvest, тому команда активно взаємодіє з регіонами і громадами України для розробки інвестиційних проектів з метою презентації потенційним інвесторам.

“Додаткового стимулу цій співпраці надало ухвалення закону про “Про державну підтримку інвестиційних проектів із значними інвестиціями в Україні”, адже закон дає можливість громадам і державі співпрацювати і надавати інвесторам конкретні інвестиційні стимули, що значно посилює конкурентноспроможність як окремого регіону, так і України загалом”, – зазначив Євгеній Шакотько.