UkraineInvest та Торгово-промислова палата України об’єднають зусилля щодо залучення інвестицій в Україну


UkraineInvest та Торгово-промислова палата України об’єднають зусилля щодо залучення інвестицій в Україну

Виконавчий директор UkraineInvest Сергій Цівкач запросив Торгово-промислова палата України / Ukrainian CCI об’єднати зусилля щодо залучення інвестицій в Україну.


Про це він сказав на зустрічі з представниками і партнерами ТПП. Сергій Цівкач зауважив, що сьогодні уряд працює над імплементацією Закону «Про державну підтримку інвестиційних проектів зі значними інвестиціями». Він висловив переконання, що всі зацікавлені сторони мають взяти участь у розробці нормативно-правової бази аби закон став справжнім стимулом для інвесторів.
За його словами, інтерес до цього закону великий, і на даний час до UkraineInvest вже надійшло звернень від інвесторів на загальну суму більше 800 мільйонів доларів США.


У ході зустрічі Сергій Цівкач розповів про роботу UkraineInvest над концепцією індустріальної релокації. ЇЇ мета – перенесення міжнародними компаніями певних виробничих потужностей з Азії до нашої країни аби реорганізувати глобальні ланцюги постачання. Також він закликав представників ТПП долучитись до регіональних форумів, які планує провести UkraineInvest протягом року.