PJSC Carlsberg інвестує в Україну з 1996 року


Carlsberg в Україні:
 
– працює понад 26 років
– проінвестувала понад 1 мільярд євро
– створила понад 1300 робочих місць та понад 20 000 робочих місць у суміжних галузях (HoReCa, логістика, сільське господарство)
– виготовляє пиво та безалкогольні напої

Carlsberg Ukraine —  частина Carlsberg Group, однієї з провідних пивоварних Груп у світі з великим портфелем брендів пива та інших напоїв. До складу Carlsberg Ukraine входять заводи в Запоріжжі, Києві та Львові. В портфель Carlsberg в Україні входять пиво, алкогольні та безалкогольні напої таких торговельних марок, як «Львівське», Carlsberg, Kronenbourg 1664, «Арсенал», «Квас Тарас», Somersby, Seth&Riley’s Garage, Staropramen та інші. 

Під час війни в Україні Carlsberg Group прийняла рішення про припинення бізнесу в росії та вихід із ринку.  

Carlsberg Ukraine завжди приділяє велику увагу взаємодії з громадами, підтримці суспільства відповідно до ESG стратегії «Разом до НУЛЯ і не тільки». Війна – не виняток. Carlsberg Group, Carlsberg Foundation і Tuborg Foundation пожертвували 75 мільйонів данських крон (10 мільйонів євро) для надання гуманітарної допомоги. А у 2023 році Carlsberg Group інвестує в Україну майже 1,5 млрд грн. Carlsberg Ukraine підтримала понад 10 благодійних фондів в Україні й вже на початку березня 2022 року почала виробляти питну воду для потреб українців – близько 4 млн літрів води вже доставлено. 

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.