Nasdaq допомагатиме Україні розвивати ринки, підприємництво та доступ українських компаній до фінансування

Nasdaq допомагатиме Україні розвивати ринки, підприємництво та доступ українських компаній до фінансування

Міністерство економіки України та провідна глобальна технологічна компанія Nasdaq підписали Меморандум про взаєморозуміння для посилення української економіки та ринку капіталу. 

Документ передбачає, що Nasdaq надаватиме технічну допомогу Уряду України  для 

  • майбутнього міжнародного фінансового центру в Україні,
  • розвитку  ринків капіталу,
  • доступу українських компаній до довгострокового фінансування на міжнародних ринках,
  • розвитку підприємництва серед українців. 

Партнерству між Nasdaq та Урядом України сприяло Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

«Інвестори вже проявляють свою впевненість у майбутньому України, яка  залучила понад 4 мільярди доларів США прямих іноземних інвестицій впродовж перших трьох кварталів минулого року. Це партнерство додатково підкреслює привабливі інвестиційні можливості, які пропонує Україна», – зазначила Адміністратор Агентства США з міжнародного розвитку Саманта Пауер.

Nasdaq – провідна глобальна технологічна компанія, яка обслуговує корпоративних клієнтів, інвестиційних менеджерів, банки, брокерів та операторів бірж у їхній взаємодії з глобальними фінансовими ринками та фінансовою системою загалом. Nasdaq відома у світі створенням інноваційних індексів, наданням передових технологій. Мета компанії — покращувати ліквідність та прозорість глобальної економіки. Різноманітне портфоліо даних, аналітики, програмного забезпечення, послуг та можливостей біржі  дозволяє клієнтам оптимізувати та реалізувати свої бізнес-візії.

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.