Турецькі бізнесмени розглядають можливість створення індустріальних парків в Україні


Турецькі бізнесмени розглядають можливість створення індустріальних парків в Україні

Турецькі бізнесмени розглядають можливість створення індустріальних парків в Україні.

Про це заявив голова міжнародної Асоціації підприємців TURKSİD Ісмет Юксель (İsmet Yüksel) під час зустрічі із виконавчим директором UkraineInvest Сергієм Цівкачем та радницею Прем’єр-міністра України Євгенією Габер (Yevgeniya Gaber). У розмові також взяли участь представник TURKSİD Ленур Мамбетов та Член Меджлісу кримськотатарського народу Гаяна Юксель (Gayana Yüksel).


«Нам важливо розвивати співпрацю із турецьким бізнесом і вивчати їхній успішний досвід розбудови мережі індустріальних парків. Наразі UkraineInvest розробляє концепцію «Україна – виробничий хаб Європи», згідно якої завдяки своєму географічному положенню, кваліфікованій робочій силі та розгалуженій транспортній інфраструктурі Україна стає одним із нових виробничих центрів європейського регіону. У цьому контексті неабияку роль відіграють індустріальні парки, що працюють як промислові кластери для здійснення спільної виробничої діяльності. Такі парки є одним із найефективніших інструментів залучення інвестицій», – зазначив Сергій Цівкач.


Сторони також обговорили інші пріоритетні сфери для розміщення виробничих потужностей в Україні та домовилися про участь у спільних заходах для поглиблення українсько-турецьких відносин у сфері інвестицій.

Слідкуйте за новинами на наших сторінках у соціальних мережах Facebook, Twitter, LinkedIn, або YouTube .