Залучати інвестиції під час війни – значний виклик: UkraineInvest для видання «Mind.ua»


Залучати інвестиції під час війни – значний виклик: UkraineInvest для видання «Mind.ua»

Прозора робота митниці, податкової, судової та дозвільної систем – найкращі стимули сьогодні й одразу після закінчення війни для того, щоб інвестори йшли до нас масово. Адже інвестор сприймає як сигнал, що країна відкривається й працює за європейськими та світовими стандартами. 

«Залучати інвестиції під час війни – значний виклик. Проте, важливо розуміти: коли інвестори оголошують про нову інвестицію – це означає, що ведення бізнесу для них є комфортним і прибутковим. Так вони стимулюють тих, хто ще вагається або ніколи не вкладав кошти в Україну», – зазначив Сергій Цівкач, виконавчий директор UkraineInvest в інтерв’ю для видання “Mind.ua“.  

Важливо усвідомлювати: чим більше ми будемо рухатись в напрямку ЄС, тим більшою буде зацікавленість інвесторів. Щойно наша країна отримала статус кандидата в члени ЄС, ми почали отримувати більше інвестиційних запитів.

Про формат роботи урядового офісу із залучення та підтримки інвестицій UkraineInvest, вартість інвестиційних проєктів та стимули для іноземних інвесторів в Україні – детальніше за посиланням:

https://mind.ua/publications/amp/20253957-vikonavchij-direktor-uryadovogo-ofisu-ukraineinvest-chim-bilshe-mi-bachitimemo-antikorupcijnih-sprav

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.