Виконавчий директор UkraineInvest взяв участь у двосторонній зустрічі з керівництвом портової групи DP World в ОАЕ та представниками порту TIS


Виконавчий директор UkraineInvest взяв участь у двосторонній зустрічі з керівництвом портової групи DP World в ОАЕ та представниками порту TIS

Під час Всесвітньої виставки Expo 2020 Dubai виконавчий директор UkraineInvest Сергій Цівкач у складі офіційної делегації від України взяв участь у двосторонній зустрічі з керівництвом всесвітньо відомої портової групи DP World в ОАЕ та представниками порту TIS, щоб обговорити посилення співробітництва між двома країнами та визначити потенційні шляхи розвитку партнерства.
 
Під час зустрічі виступили Голова Правління та Директор DP World Султан Ахмед Бін Сулайєм, Глава делегації України – заступниця Міністра економіки кономіки України Ірина Новікова, народний депутат України Микола Тищенко, заступник Міністра інфраструктури України Юрій Васьков, співвласник та CEO порту ТІС Андрій Ставніцер та виконавчий директор UkraineInvest Сергій Цівкач.
Сторони обговорили вже наявну співпрацю, а також перспективні напрямки посилення кооперації, зокрема, у сфері інфраструктури та логістики. В рамках зустрічі Сергій Цівкач також презентував інвестиційні стимули Закону «Про державну підтримку інвестиційних проектів із значними інвестиціями в Україні».
 
Нагадаємо, що у 2020 році Контейнерний термінал ТІС порту Південний (Одеська область) став частиною всесвітньо відомої портової групи DP World. Глобальна мережа DP World складається зі 128 бізнес-підрозділів у 60 країнах на шести континентах. Компанія є провідним постачальником інтелектуальних логістичних рішень, які забезпечують потік торгівлі по всьому світу.

Слідкуйте за новинами на сторінках у Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube .