Данська компанія Hjort Knudsen планує розширювати виробничі потужності в Україні


Данська компанія Hjort Knudsen планує розширювати виробничі потужності в Україні

Данська компанія «Хйорт Кнудсен» (Hjort Knudsen) планує розширювати свої виробничі потужності в Україні.


Виконавчий директор UkraineInvest Сергій Цівкач разом із Надзвичайним та Повноважним Послом Королівства Данія в Україні Олє Егберг Міккельсеном відвідав Рівне, щоб зустрітися із представниками компанії «Хйорт Кнудсен» та місцевою владою для обговорення імплементації інвестпроєкту на території Шпанівської територіальної громади.


Вже маючи позитивний досвід ведення бізнесу в Україні, компанія обрала Рівненщину, щоб стратегічно розширити своє виробництво та збільшити інвестиції в регіон.

Так, планується:
будівництво великого виробничого об’єкту з виготовлення меблевої продукції з доданою вартістю на площах у 40 тисяч квадратних метрів
залучення інвестицій у понад 10 млн євро
створення більше 1000 робочих місць
«Компанія «Хйорт Кнудсен» є прикладом інвестора, який збільшує свої інвестиції в Україні. Впевнений, що майбутня меблева фабрика у Рівному стане потужною промисловою точкою міста та яскравим зразком інвестування, що сприятиме розвитку здорової конкуренції між регіонами України», – наголосив Сергій Цівкач.


«Хйорт Кнудсен» була створена у 1973 році та спеціалізується на виробництві диванів, м’яких крісел та інших меблів з оригінальним дизайном. Перше виробниче приміщення в Україні було придбане у 2010 році, і наразі компанія має 5 локацій: у Львові, Бродах, Великих Мостах, Почаєві та Рівному.