Щотижневий дайджест новин про інвестиції та розвиток бізнесу в Україні від UkraineInvest

Щотижневий дайджест новин про інвестиції та розвиток бізнесу в Україні від UkraineInvest

Бізнес, який готовий інвестувати понад 12 млн євро, отримає податкові пільги, регуляторні послаблення та підтримку реалізації проєкту.

Уряд України ухвалив постанову, що поліпшує механізм державної підтримки великих інвестиційних проєктів.

https://rb.gy/g5vinr

USAID допоможе Україні імплементувати програми залучення приватних інвестицій. 

США допоможуть Україні модернізувати програми підтримки бізнесу та проєкти по залученню приватних інвестицій. Про це під час зустрічі домовились Перший віцепрем’єр-міністр України – Міністр економіки України Юлія Свириденко із послом Сполучених Штатів Америки в Україні Бріджит Брінк та Директором Місії USAID в Україні Джеймсом Хоупом.

https://rb.gy/8p62vw

До реєстру індустріальних парків внесено індустріальний парк «УНІВЕРСАЛ ІНДАСТРІ».

Відповідно до концепції індустріального парку на площі 13,3 га буде створено близько 650 робочих місць у переробній промисловості. Інвестори планують налагодити виробництво будівельних металевих конструкцій і готових металевих виробів, машин і устаткування, харчових продуктів та іншої продукції. Також передбачається, що на території нового індустріального парку буде вестись науково-технічна діяльність та діяльність у сфері інформації і телекомунікацій.

https://rb.gy/jacpwt

ЄС надасть Міжнародній фінансовій корпорації гарантії щодо інвестицій для України.

Єврокомісія оголосила про укладення з Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC) гарантійної угоди щодо підтримки інвестицій для відновлення України. У межах угоди Європейський Союз надасть IFC, члену групи Світового банку, до 90 млн євро фінансових гарантій для підтримки інвестицій в Україні в рамках програми IFC Better Futures (BFP)

https://rb.gy/88pzp7

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.