SAP (Німеччина) планує інвестувати 2 млн євро у локалізацію своїх продуктів в Україні


Розробник програмного забезпечення і хмарних сервісів компанія SAP (Німеччина) планує інвестувати 2 млн євро у локалізацію своїх продуктів в Україні у 2024 році.

Зокрема, нещодавно було запущено ERP-рішення SAP для середнього бізнесу GROW with SAP, а приєднання до SAP Business Network спрощує вихід українських товарів на міжнародні ринки. Українські компанії зможуть отримувати безкоштовне програмне забезпечення та підтримку хмарних сервісів від SAP до кінця першого кварталу 2024 року. За даними Міністерства цифрової трансформації України, загальна сума допомоги на 2023-2024 роки становитиме понад 65 мільйонів євро. Це допоможе посилити цифрову стійкість установ, прискорити діджиталізацію процесів та підвищити їхню ефективність.

Від початку 2022 року компанія  підтримує Україну, надаючи послуги та ліцензії на програмне забезпечення безоплатно. 
Продукти SAP допомагають у сфері медичних закупівель. У цю сферу впровадили хмарне рішення, щоб швидко знаходити і залучати постачальників, які можуть доставити критично необхідні товари. Компанія також допомогла налаштувати каталоги для пошуку та порівняння цін на конкретні медичні товари – це дало змогу закуповувати їх за нижчими цінами.

Крім того, 2023 року Міністерство оборони України запровадило систему від SAP, яка допомагає управляти частиною ресурсів, зокрема, вона прискорила обробку заявок від бригад на постачання речей.

На сьогодні продукти SAP в оборонному секторі використовують 44 країни, зокрема 28 із 31 країни-члена НАТО працюють у цій системі.









  
















Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.