Браунфілд у Маріуполі

Браунфілд у Маріуполі, Донецька область

Земельна ділянка

  • Площа об’єкта: 123 га, 1000 кв.м.
  • Власність: комунальна
  • Призначення: промисловість

Підключення до мереж

  • Газопостачання: так
  • Електропостачання: 110 кВт
  • Водопостачання: так
  • Каналізаційна система: так

Застереження

Інформація, надана тут, підготовлена компанією UkraineInvest лише для інформаційних цілей, і жодна з них не повинна розглядатися як пропозиція чи запрошення до участі у будь-якій угоді.

Думки, прогнози та оцінки у цій презентації відображають наше добросовісне судження на дату публікації та можуть змінюватися без попередження.

Незважаючи на те, що надана інформація надходить із джерел, які ми вважаємо достовірними, і хоча ми доклали максимум зусиль, щоб забезпечити її точність на момент публікації, ми не даємо жодних гарантій, явних чи неявних, щодо корисності нашої презентації для прогнозування майбутньої ефективності, або при оцінці поточної або майбутньої вартості будь-якої згаданої інформації, активів та / або інвестиційних проектів. Вони також не повинні розглядатися як повний опис активів та / або інвестиційних проектів, згаданих тут.

Будь-які висловлені тут думки можуть відрізнятися від думок з тієї ж теми, висловлених іншими зацікавленими сторонами в результаті використання різних припущень, методології чи підходів.

Будь-яке інвестиційне рішення, прийняте на підставі презентації стосовно інформації, активів та / або інвестиційних проектів, наданих у цьому документі, приймається на власний розсуд інвестора, і за жодних обставин UkraineInvest або будь-який із його працівників не несе жодної відповідальності за будь-які дія або бездіяльність будь-якої сторони на підставі наданої інформації. Також UkraineInvest або будь-який з його співробітників не несе жодної відповідальності за будь-які збитки або збитки, що виникли внаслідок таких дій або бездіяльності.

Додаткова інформація про інвестиційні можливості або активи, надані тут, надається за запитом. Відтворення цієї презентації або будь-якого з її матеріалів підлягає попередньому затвердженню UkraineInvest; при цитуванні просимо цитувати UkraineInvest із зазначенням дати публікації цієї презентації.